Hvordan Se Profetiske Drømmer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Se Profetiske Drømmer
Hvordan Se Profetiske Drømmer

Video: Hvordan Se Profetiske Drømmer

Video: Hvordan Se Profetiske Drømmer
Video: Den Profetiske Røst 06: Profetiske drømmer og tydninger 2024, April
Anonim

Fra uminnelige tider har folk ønsket å lære fremtidens hemmeligheter, å finne svar på spennende spørsmål. Prestene til de gamle folkeslag tok profetiske drømmer veldig seriøst. De utførte spesielle ritualer, vendte seg til visse guddommer, ofret og hadde spesielle steder for fellesskap med mysteriet om å forutsi drømmer. I den moderne verden har ledelsen av søvnprosessen de samme prinsippene som i gamle tider. Hvis du vil at du skal ha en profetisk drøm, må flere vilkår være oppfylt.

Hvordan se profetiske drømmer
Hvordan se profetiske drømmer

Bruksanvisning

Trinn 1

Ikke legg deg på tom eller full mage. Etter en veldig solid middag er det høyst sannsynlig at du får et mareritt, og hvis du er sulten, kan du bare drømme om noe spiselig.

Steg 2

Ikke bruk alkoholholdige drikker, sovepiller eller andre stoffer som kan påvirke mental helse før du legger deg.

Trinn 3

Det er veldig viktig å ha god helse. Ikke prøv å tolke drømmen du har når du legger deg med hodepine eller feber. En slik drøm vil ikke være profetisk.

Trinn 4

Overvåk mikroklimaet i rommet der du sover. Hvis rommet er kaldt eller omvendt varmt og tett, kan dette påvirke søvninnholdet. Dessuten kan kunstig belysning, fremmede lyder og sterk lukt bli en hindring for en profetisk drøm. I dette tilfellet er stille bakgrunnsmusikk tillatt.

Trinn 5

Før du legger deg, husk og spill på nytt i hodet ditt de siste dagene som forårsaket spesielle følelser og følelser. Du kan skrive dem ned, slik at det senere vil lette tolkningen av drømmen.

Trinn 6

Formuler spørsmålet, svaret du ønsker å motta. Tenk nøye over problemet, vurder ulike løsninger. Det vil være best hvis du skriver alt ned og leser det om før du legger deg.

Trinn 7

Ro deg ned, frigjør tankene dine for å godta ny informasjon og gå til sengs.

Trinn 8

Etter å ha våknet, skriv ned alt du så i en drøm, uten å utelate en eneste detalj, mens alt som er igjen i minnet er viktig. Følelsene du opplevde dagen før, vil være med på å koble det du så i en drøm med virkeligheten. Hvis drømmen ikke har noe med virkeligheten å gjøre, se etter en løsning på problemet i andre aktivitetsområder.

Anbefalt: