Hvordan Lage En Beaded Sommerfugl

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Beaded Sommerfugl
Hvordan Lage En Beaded Sommerfugl

Video: Hvordan Lage En Beaded Sommerfugl

Video: Hvordan Lage En Beaded Sommerfugl
Video: DIY: beaded ❤ Heart ❤ choker (halskæde) 2024, Kan
Anonim

Alle jenter elsker smykker, men håndlagde smykker er spesielt elsket og populært blant både barn og voksne. Ikke en eneste jente kan motstå en vakker sommerfugl, som hun selv kan veve fra perler og dekorere håret, kjolen eller vesken med en sommerfugl. For å lage en sommerfugl, finn og last ned på Internett en enkel ordning som lar deg veve den fra fargede perler på en ledning.

Hvordan lage en beaded sommerfugl
Hvordan lage en beaded sommerfugl

Bruksanvisning

Trinn 1

Forbered materialer for å veve en sommerfugl - tynn perletråd, saks, samt perler i forskjellige størrelser og farger. For torsoen trenger du 3 perler 2 mm i størrelse og 4 perler 3 mm i størrelse. For sommerfuglvinger trenger du 92 perler, 2 mm hver og to større perler, 4 mm hver, for sommerfugløyne. For vingene, bruk perler i forskjellige farger for å gjøre dem fargerike og elegante.

Steg 2

Plasser sommerfuglemønsteret foran deg slik at du kan se det hele tiden. Brett et stykke ledning i to og legg en liten torso-perle over ledningen. To ender av ledningen kommer ut av perlen på begge sider. Ta en ekstra perle av samme størrelse og tre disse to endene inn i den fra begge sider, slik at de krysser inne i perlen og kommer ut av motsatte hull.

Trinn 3

På samme måte fletter du den tredje perlen i kroppen, og deretter to større perler. Du har et tomt for torsoen med to ender av ledningen som stikker ut til sidene. Streng 18 perler i hver ende for de nedre vingene. Streng deretter 24 perler til de øvre vingene på hver ledning.

Trinn 4

Form og fest vingene, og før deretter de store perlene for sommerfuglens øyne inn i ledningen og fest den med kroppens siste perle. Vri endene på ledningen sammen for å forhindre at sommerfuglen din bryter fra hverandre, og krølle de løse endene for å representere sommerfuglens spiralantenner. For å få spiralene til å se like ut, vikler du endene av ledningen rundt en pinne eller blyant.

Trinn 5

For å gjøre produktet større, bruk større perler til veving. Fest en nål til sommerfuglen - du har en uvanlig brosje.

Anbefalt: