Horoskop I Kjærlighetsforhold: Erobringen Av Libra-kvinnen

Horoskop I Kjærlighetsforhold: Erobringen Av Libra-kvinnen
Horoskop I Kjærlighetsforhold: Erobringen Av Libra-kvinnen

Video: Horoskop I Kjærlighetsforhold: Erobringen Av Libra-kvinnen

Video: Horoskop I Kjærlighetsforhold: Erobringen Av Libra-kvinnen
Video: Завяжите на руке, ваши дела сразу пойдут в гору. Защита от недобрых глаз, исполнение желаний 2024, April
Anonim

For å vinne hjertet til sin elskede er menn i stand til mange ting. Når du tar hensyn til anbefalingene fra horoskoper, kan du oppnå favoritten til din elskede kvinne og gjøre forholdet ditt mer harmonisk. Hvis din elskede ble født under Vektenes tegn, kan du betrakte deg som heldig - dette er det beste dyrekretsen for kvinner.

Horoskop i kjærlighetsforhold: erobringen av Libra-kvinnen
Horoskop i kjærlighetsforhold: erobringen av Libra-kvinnen

De som er født under Libra-tegnet, som er et symbol på harmoni, rettferdighet og balanse, adlyder luftens elementer. Vårekvinner har en mild karakter, de prøver alltid å forene mennesker, de er veldig kunstneriske og smarte. Å ha en upåklagelig smak av natur, kvinner av dette tegnet ser alltid perfekt ut, og det indre av huset deres forbløffer med bekvemmelighet, harmoni og kos.

Sjansene dine for å erobre en Libra-kvinne vil øke hvis du kommer inn i livet hennes på et bestemt tidspunkt - når hun er fri for å bli forelsket og blir lei av useriøse forhold. Det er usannsynlig at menn med lav selvtillit, lav intelligens, et stereotype sett med komplimenter og vulgære vitser, vil være i stand til å erobre kropp, hjerte og sjel. En Libra-kvinne vil alltid foretrekke en energisk, sterk, selvsikker og snill mann.

Vekterenes representanter er kvinnelighetsidealet. De er elegante og sjarmerende, disse kvinnene behandler sine nærmeste med spesiell forsiktighet og varme. Vekten på Libra gir folk en subtil intuisjon, din kjære vet alltid hvordan man skal oppføre seg i vanskelige situasjoner, og føler perfekt løgner og bedrag.

Hvis du vil kjøpe en gave til en Libra-kvinne, ta et valg til fordel for klassisk eleganse - dette gjelder antrekk, parfymer og tilbehør. Og husk - hun er overbevist om at en mann skal være raus.

Vårekvinner blir ofte behandlet som kunstverk for sine elskede menn. Det er veldig viktig for dem at en mann utad tilsvarer Vektenes skjønnhetsideer. Disse kvinnene liker pene herrer, med delikate manerer, veltilpassede dresser og polerte sko.

Siden Vekten styres av Venus, er disse kvinnene veldig glad i luksus. Libra kjærlighetslek bør innredes på passende måte: stearinlys, silkesengetøy, romantisk musikk. Hvis du fornærmer de estetiske følelsene til en Libra-kvinne med noe, vil inngangen til soverommet hennes være stengt for deg.

Det materielle aspektet for kvinner med Libra-tegnet er ofte avgjørende for å velge en elsker. Hvis du kan gi henne en anstendig livsstil, vil hun ta et valg til din fordel.

Når det gjelder fysisk intimitet, viser en vekt på Libra bare iver i begynnelsen av et forhold. Dette betyr ikke at hun er likegyldig mot sex, bare representanter for Libra-tegnet er mer interessert i den åndelige siden av kjærlighetsforhold. Behandle din elskede med ømhet, unne henne innfall, gi henne frihet slik at hun kan vie tid til hobbyene sine, og din Libra-kvinne vil forbli en lidenskapelig og takknemlig kjæreste.

Hvis du vil vinne hjertet til en Libra-kvinne:

- være avgjørende og vedvarende, men legg aldri press på din elskede når du tar en viktig beslutning - hun tåler ikke tvang og mangel på fri vilje;

- vis henne viktigheten av forholdet ditt - hun skal føle at du trenger deg;

- interessere deg for hobbyer, kunst, oftere invitere henne til teatre, museer osv.

- skjemme bort din elskede, ofte komplimentere utseendet hennes;

- ikke være misunnelig på din elskede - hun har lenge vært vant til mannlig oppmerksomhet.

Anbefalt: