Hvordan Bestemme En Lykkebringende Dag

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bestemme En Lykkebringende Dag
Hvordan Bestemme En Lykkebringende Dag

Video: Hvordan Bestemme En Lykkebringende Dag

Video: Hvordan Bestemme En Lykkebringende Dag
Video: Lurer du på hvordan du stemmer i valglokalet? 2024, April
Anonim

Det er ikke gitt noen å vite skjebnen sin på forhånd, for selv spåmenn og profeter gir alltid rom for en mulig endring i livsscenariet. Men ved hjelp av enkle handlinger kan du beregne en lykkebringende dag for stjernetegnet ditt, og forutsetter at flaks kan være forbundet med det i livet ditt.

Hvordan bestemme en lykkebringende dag
Hvordan bestemme en lykkebringende dag

Bruksanvisning

Trinn 1

Gjennomgå horoskopet for inneværende uke i et av bladene. Nesten hver publikasjon, fra ordinære TV-programmer til spesialiserte trykte medier, inneholder en kort prognose over hendelser som venter på deg og en indikasjon på lykkebringende dager.

Steg 2

Kjøp den månedlige utgaven hvis du vil ha en mer generell prognose som beskriver hendelsesforløpet for neste måned. Der vil du også finne en indikasjon på hvilke dager i måneden du kan håpe på suksess. Vær oppmerksom på at noen magasiner og aviser til og med inneholder ganske spesifikke beskrivelser av områder der du kan forvente lykke: helse, familie, arbeid eller kjærlighetsforhold.

Trinn 3

Kjøp spesielle astrologiske kalendere. I tillegg til informasjonen som er beskrevet ovenfor, inneholder de også mye annen informasjon relatert til anbefalinger for oppførselen, og inkluderer også en slags prognose for resultatene av aktiviteten din i ett eller annet tilfelle. For eksempel kan du lese hva som venter på deg hvis du samarbeider med et bestemt dyrekretsen eller hvilke resultater resultatet vil være fra kjøp på en bestemt dag i måneden.

Trinn 4

Bestem en lykkebringende dag selv, ved å følge instruksjonene fra en kunnskapsrik spesialist. Du finner den på et nettsted du stoler på, eller ved å stikke innom en bokhandel og rote gjennom hyllene til astrologivolum. Det kreves ingen kompliserte beregninger fra deg. Forstå den grunnleggende regelen: tilfeldigheten av månens plassering med tegnet på elementet ditt gir en god dag. Finn ut månens posisjon for hver gjeldende dag på spesialiserte nettsteder.

Trinn 5

Bruk en mer generell regel: en lykkebringende dag venter også på deg hvis månen er i tegn på et relatert element. For jorden er dette elementet vann, for ild - luft.

Anbefalt: