Hvordan Spille Metallica På Gitar

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Spille Metallica På Gitar
Hvordan Spille Metallica På Gitar

Video: Hvordan Spille Metallica På Gitar

Video: Hvordan Spille Metallica På Gitar
Video: Hvordan spille «when the party’s over» av Billie Eilish på gitar 2024, April
Anonim

Komposisjonene til Metallica-gruppen kjennetegnes av høy presisjon og teknisk ytelse. Dessuten er noen finesser iboende i både tungt innhold og melodiske semi-akustiske sanger.

Hvordan spille
Hvordan spille

Det er nødvendig

Elektrisk gitar, datamaskin med internettforbindelse

Bruksanvisning

Trinn 1

Start Metallica-øvelsen med den populære Nothing Else Matters-melodien. Denne sangen kjennetegnes av tydeligheten ved å fjerne toner når du spiller det første tapet. Som du vet begynner Nothing Else Matters med en akustisk fremføring av åpne gitarstrenger. Prøv å spille det slik at de åpne strenger som ikke er en del av melodien, ikke rasler eller produserer dissonante lyder. For å gjøre dette kan du enten dempe dem med høyre eller venstre hånd, eller holde nede den fjerde og femte strengen på den andre båndet. Faktum er at det innledende spillet til denne melodien faktisk er en del av E-moll-akkorden, så du har muligheten til å fullføre den helt ved å ta den på andre bånd og dermed ikke forvride helhetsbildet av melodien.

Steg 2

Vær oppmerksom på at et stort antall av bandets sanger er preget av veldig tung ytelse, typisk for "metal" -retningen. Et eksempel på slike komposisjoner er sangen Suicide and Redemption. Prøv å lære strukturen til denne sangen ved å laste ned tabellaturen fra Internett. Som du vet, kjennetegnes det å spille i denne stilen ved angrepet og den store rollen som å dempe strengene med høyre hånd. Lytt til teknikken for å utføre sangen. Et stort antall akkorder som spilles spilles på dempede strenger. Ikke glem også at strengene som ikke brukes i spillet, må dempes hele tiden.

Trinn 3

Ikke prøv å spille Metallica-sanger nøyaktig som angitt på tablaturene. Prøv å spille akkorder der du føler deg komfortabel, samt hvor de høres mest fargerike ut. Bruk pickup-pickupen som ligger i broområdet oftere for å gjøre lyden mykere når du spiller.

Trinn 4

Vær spesielt oppmerksom på nøyaktigheten til bandets gitarsoloer. Selvmord og innløsning er også bra for dette formålet, da det både har en akustisk gitarsolo og en elektrisk. Som du vet er solodelene til James Hetfield og Kirk Lee Hammett, bandets gitarister, bemerkelsesverdige for sin høye hastighet. Ikke prøv å spille i samme hastighet på en gang, begynn å spille sakte, og øk hastigheten igjen og igjen.

Anbefalt: