Hvordan Få Hvit Malingsfarge

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Få Hvit Malingsfarge
Hvordan Få Hvit Malingsfarge

Video: Hvordan Få Hvit Malingsfarge

Video: Hvordan Få Hvit Malingsfarge
Video: Как сделать витражные краски своими руками 2024, Kan
Anonim

Over tid slites ikke alle hvite ting ut, men mister også sin opprinnelige farge og får en gul eller grå fargetone, som ganske mye ødelegger utseendet. For å gjenopprette den opprinnelige hvite fargen på malingen, trenger du ikke å ty til noen spesielle metoder, du trenger bare å bruke blekemiddel riktig, som i dag lett kan kjøpes i enhver kjemisk butikk.

Hvordan få hvit malingsfarge
Hvordan få hvit malingsfarge

Det er nødvendig

Blekemiddel, ingen metallbeholder, varmt vann, hydrogenperoksid

Bruksanvisning

Trinn 1

Les nøye instruksjonene for blekemiddel og alle instruksjonene i den for å unngå skade på ting som følge av en overdose av produktet.

Steg 2

Snu alle metalldeler, som kroker, knapper og andre gjenstander, fra de tingene som blekeprosedyren er planlagt for, slik at de ikke ruster.

Trinn 3

Plasser gjenstander i en ikke-metallbeholder med varmt, men ikke kokende vann, da kokende vann har en tendens til å fikse flekkene. Tilsett 1 til 2 ss blekemiddel i vannet per liter vann. Soak sterke og hvite ting i en time, fargede i ti minutter.

Trinn 4

Skyll klærne grundig, og hvis de fremdeles lukter blekemiddel, tilsett 1 ss hydrogenperoksid i vannet under den siste skyllingen.

Anbefalt: