Hvordan Lage Flytende Is Hjemme

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Flytende Is Hjemme
Hvordan Lage Flytende Is Hjemme

Video: Hvordan Lage Flytende Is Hjemme

Video: Hvordan Lage Flytende Is Hjemme
Video: 💥HVORDAN LAGE KRUTT💥 // SVARTKRUTT 2024, Kan
Anonim

Vil du bli tryllekunstner og overraske vennene dine og bekjente? Enkelt! Forvandle væske til is rett foran øynene på bare noen få sekunder. Bare ikke glem å forberede deg på forhånd, så vil du lykkes.

Hvordan lage flytende is hjemme
Hvordan lage flytende is hjemme

Det er nødvendig

  • - Natriumacetat (brus og eddik)
  • - Vann

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du ikke har natriumacetat, som du kan kjøpe i en butikk som selger kjemikalier og reagenser, kan vi få det hjemme. Alt vi trenger er eddikessens og brus. Bland essensen og brusen til brusen er helt slukket. Vi fordamper den resulterende blandingen og avkjøles, og drenerer den gjenværende væsken. Den resulterende krystall er natriumacetat, den må brukes umiddelbart.

Steg 2

Vi setter vann på og koker, men ikke la det koke. Tilsett den resulterende krystallen og oppløs den fullstendig. Vi heller det forsiktig i den tilberedte parabolen (hell ut sedimentet) og legger det i kjøleskapet. Etter avkjøling er den flytende isen vår klar. Så snart den berører et hvilket som helst objekt, vil det umiddelbart fryse.

Trinn 3

Forresten, destillert vann som har blitt oppbevart i fryseren over natten vil også fryse så snart du heller det i en annen tallerken.

Anbefalt: