Andrey Vorobyov: Biografi Og Privatliv

Innholdsfortegnelse:

Andrey Vorobyov: Biografi Og Privatliv
Andrey Vorobyov: Biografi Og Privatliv

Video: Andrey Vorobyov: Biografi Og Privatliv

Video: Andrey Vorobyov: Biografi Og Privatliv
Video: Андрей Воробьев - Губернатор Московской области - биография 2024, Kan
Anonim

Andrey Yuryevich Vorobyov - guvernør i Moskva-regionen. En fremtredende statsmann og politisk skikkelse som til ulike tider hadde ansvarlige lederstillinger. Kandidat for økonomisk vitenskap, tildelt 1. grads medalje av fortjenstorden til fedrelandet.

Andrey Vorobyov: biografi og privatliv
Andrey Vorobyov: biografi og privatliv

Politisk karriere

Andrey Vorobyov ble født 14. august 1970. Faren hans, Yuri Leonidovich Vorobyov, var en av dem som sto ved opprinnelsen til departementet for nødsituasjoner. Yuri Vorobyov var den nærmeste medarbeideren til Sergei Shoigu, mottok tittelen Hero of Russia og har siden 2008 fungert som nestleder i Federation Council.

Andrei Vorobyov i 1988-1989 tjenestegjorde i Red Banner Special Purpose Motorized Rifle Division i USSR Ministry of Internal Affairs. Dzerzhinsky. Som en del av divisjonen deltok Vorobyov i operasjoner for å gjenopprette konstitusjonell orden i Kokand, Fergana, Baku og Jerevan.

I 1995 ble Vorobiev uteksaminert fra North Ossetian State University, og i 1998 - Academy of Foreign Trade. I 2005 forsvarte Andrei Yurievich sin avhandling i økonomi ved Russian Academy of Civil Service.

I perioden 1991-1998 var Vorobyov engasjert i småbedrifter, og ble i 1998 grunnlegger av det russiske sjøfirmaet.

Det russiske havselskapet er den største selgeren av fisk og sjømat i Russland.

I 2000 slutter Vorobyov virksomheten og går til offentlig tjeneste. Han blir assistent for Sergei Shoigu, som på den tiden fungerte som visestatsminister i Den russiske føderasjonen.

I 2002-2003 representerte Andrei Vorobyov republikken Adygea i føderasjonsrådet. I 2002 ble Vorobyov med i United Russia party.

Andrey Yuryevich Vorobyov ble valgt til stedfortreder for statsdumaen i 2003, 2007 og 2011. I Statsdumaen var han nestleder for United Russia-fraksjonen, medlem av komiteen for vitenskap og utdanning, og var i komiteen for religiøse saker og offentlige foreninger. På et tidspunkt ledet Vorobyov FN-fraksjonen og fungerte som nestleder for statsdumaen.

8. november 2012 ble Vorobyov utnevnt til fungerende guvernør i Moskva-regionen. Han erstattet Sergei Shoigu i dette innlegget, som ble forsvarsminister i den russiske føderasjonen.

I juni 2013 nominerte Det forente russiske parti Vorobyov som kandidat til valget av guvernøren i Moskva-regionen. 10. september 2013 ble Andrei Yuryevich Vorobyov guvernør i Moskva-regionen.

Personlige liv

Andrey Vorobyov har en yngre bror - Maxim Yuryevich Vorobyov, som for tiden har stillingen som styreleder for det russiske sjøselskapet.

Andrey Vorobyov har to barn. Den offisielle kona til politikeren døde. Etter konas død bor Vorobyov sammen med en annen kvinne. Forholdet deres er ikke registrert. Sammen oppdrar de fire barn.

Anbefalt: